RUBRIK!

hejsan!
sorry asdålig på att skriva men jag ska bli bätte jag lovar men jag är juh inte percis nån data nööörd :P
aja , det har inte hänt något specc men  på frdag blire staan och shoppa med mamma :P det blir fett mkt då juh :)
,och nu efterskolan kmr det bli Emma :) /(sitter på skolan nu :P) hon slutar senare än mig :P men jag passar juh iallafall att skriva här ¨på min älsklings blogg och mina älsklings läsare ,, bara så att ni vet är det inte förbjudet att kommentera vill gärna ha fler :P .. japp snart hade jag tänkt att starta upp en frågestund men det blir senare nån dag. aja skrive mer ikv

PUSSBYE 
ÄlskarEr
//




RUBRIK!

hejsan
nu har jag inte skrivt på ett tag men man sitter juh inte alltid vid datorn :) aja men jag ska inte skriva något nu ksa bara lägga ut dagens outfit:)


Tröja från h&M
Kjol från H&H (hörnefors)
Leggins från Ingenaning



FYY MIG!

så himla dålig upptadering dåligt av mig . men hej iallafall.
idag har det varit innebandy vi vann med 10-8 , och jag stog i mål :/ jag SÖÖÖÖÖÖÖG men vi vann juh i allafall :P
vi åt middag med laget trevligt vare . vet inte vad mer jag ska skriva , elr jo Felicia har sovit hos mig hela helgen kolla in hennes blogg vett jag ;:)
www.ffeliicia.blogg.se
besta bloggn hon fixar min design och hon kommer med en header snart, om nui behöver hjälp med bloggen fråga hon eller
www.sofiansfoto.blogg.se
dom e gryymt duktiga :)
aja hare bra
PUSSBYE
Ä lskar E r
//

slänger in en bra låt :)



Dargkamp!

hejsan!
iadg har det varit en helt vanlig skoldag för utom att vi hade dargkamp, OCH VI KOM TVÅ VAFAAN , vi vann över tre olika nior men faila på den sista men då i finalen skulle man mötas tre ggr och första vann vi och dom andra två failade vi menmen tvåa vafan vi går juh bara i åttan eler baraochbara.
men aja skriver mer ikv efter innebandyn
hare så bra
PUSSBYE
ÄlskarEr
//


Innebandy träning ikv kl åtta kom och kolla vetja om ni kan såklart :P

how can i explane , the fear you feel inside.....

Hejsan!
ikv var jag juh med mikkie men jag teep dissa henne :P nejmen vi kollade på min träning och jag fick vara med och lägga nåra straffar och sånt , men mikkiee hade det nog inte så ttråkit för när jag ville gå som ville inte hon det för att hon skulle fara med Fridå hem :)
jaah och det var en sak som jag glömde berätta iförut idag, jag Fridå och basse spelade med småkillarna på den nya multiarenan vi har fått och basse blev så ägd mitt och fridås  lag ägde ut han :P
men aja sen fick en av dom en boll påå näsan och han började blöda näsblod och jag som e känslig för blod fick lov att gå med honom te Fritis(stavning:P) och leta efter en lära och sen när jag sa åt Ricard så anklaga han mig för att ha knockat ner honom fast på skoj om ni inte fattade det :P aja phett nice dag iallafall :p
ni får hare så bra
PUSSBYE
ÄlskarEr
//



lys lys som den stjärna du är...

hejsan!
idag hare  det juh bara varit skola som dom flesta redan vet:P men iallafall efter skolan idag så stcka jag te stan för att köpa innegympa skor och löpar skor hittade nåra dom var inte så snygga men dom var grymt sköna :) aja jag har ingen bildd på dom men vi får se om jag orkar lägga in nån senare :)
Ikv så ska jág vara med mikkiee hade jag tänkt :) det kommer att bloi nice som faan :) aja ska dra nu men vi hörs juh
PUSSBYE
ÄlskarEr
//



P.s skriver mer ikv D.s

Första innebandyn!

hejsan!
ikv så vare juh först innebandy träningen för i höst. var fett taggad men det var bara jobbigt , det e så mkt högre tempo u innebandy än i fotboll menmen älskar det endå.
idag vare juh oxå en start på en ny vecka och den gick väl så där kastade lite vatten och fick lite skäll av lärarna och så , men de e chill , imon ska jag fara med emma te skolan ochvi ska möta upp flizzie på vägen(om ni ville veta asså ^^)
men iallafall så har det varit en bra dag.
Hur har eran dag varit???
aja ska dra nu hare så bra
PUSSBYE
ÄlskarEr
//



Kortiss!

hejsan!
ska på träning snart ,och måste te mamma och hämta kläder, kmr bli phett nice med första innebandy träningen . men aja hare så bra nu.
PUSSBYE
ÄlskarEr
//

Nytt namn!

hejsan!
¨jag har bara byttnamn på min blogg men det e fortfarande samma jag som skriver och lägger in bilder om min vardag.
aja hoppas ni gillar den
PUSSBYE
ÄlskarEr
//Lgöthe

RSS 2.0